I aso nei, o le a talia le "toe iloilo" o nei poloketi

Taulai i le suiga o le soifuaga o tagata

O lenei tausaga, ua tausisia e le Itumalo Hailing le mataupu faavae o"taulai atu i galuega faatino ma le faatinoina o galuega faatino", fa'amalosia malosi le"aai e tolu e fausia faatasi"o Sun City, faamatalaga aai ma le faasaienisi ma tekinolosi fou aai, siitia le fausiaina o"faitotoa e tolu"fa'atasi ai ma tulaga maualuga, ma fa'alauiloa atoatoa le gaioiga a"valu matutua ma sefulu faigata", ma tu'u ai se fa'ailoga malosi i le malaga fou o le fa'aonaponei o le "Hailing Fiafia".

Today, hailing will accept the review of these projects1

Mai ia Tesema 29 i le 30, na faʻatulagaina e le taulaga le "tolu i le tasi faʻalauiloa" galuega mataʻituina galuega.

O aso nei, o Zhu Lifan, Failautusi o le komiti a le Malo, ma Tang chengkuai, sui failautusi o le komiti a le malo, na taʻitaʻia le vaega A ma le vaega B tagata faigaluega i le Hailing e matau Jinqiao mea faʻapitoa faʻapipiʻi galuega faʻavae gaosiga atamai, fengkai compressor & gaosiga vaega taʻavale. poloketi, Yunyong fa'aeletonika alamanuia fa'amatalaga fa'amatalaga oloa poloketi ma le Zhongjun World City Project.

Sun Qun, Failautusi o le Komiti a le Itu a le Itumalo o Hailing, Liu Jianbo, sui failautusi o le komiti a le Itu a le Itumalo o Hailing ma le faauluuluga o le Itumalo Hailing, ma isi taitai na malaga faatasi ma ia.

1. Jinqiao mea fa'apitoa uelo galuega fa'avae gaosiga atamai

Today, hailing will accept the review of these projects2
Today, hailing will accept the review of these projects3

Jinqiao atamai gaosiga faavae poloketi o mea uelo faapitoa, faatasi ai ma se tupe teufaafaigaluega atoa o le 500 miliona yuan, e aofia ai se eria o le 70 mu ma se vaega faufale atoa o 30000 sikuea mita, e fausia ai se laina gaosiga atamai alualu i luma o mea uelo faapitoa.O le tulaga atoa o le fa'apotopotoga o le fa'avae o lo'o iloiloina e le fa'alapotopotoga fa'apolofesa fa'alotoifale ma fa'atusalia le maualuga maualuga o le laina gaosiga o mea fa'apipi'i malo.Pe a faʻatusatusa i le laina muamua o le gaosiga, o le gaosiga o le gaosiga e faʻateleina i le 125%, o le tau o le gaosiga i le sikuea mita e faʻateleina e le 56%, o le faʻaaogaina o le malosi o le 10000 yuan o loʻo faʻaititia e le 40%, ma o le tau o le gaosiga o le tagata e faʻateleina. e 70%.

Today, hailing will accept the review of these projects4

A maeʻa le galuega faatino ma tuʻuina atu i le faʻatinoga, o le a sili atu i le 50000 tone le gaosiga faʻaletausaga o uaea uʻamea faʻapitoa ma meafaitino, o le tau o le gaosiga o le a 1 piliona yuan, o le lafoga o le a sili atu i le 42 miliona yuan, o le averesi o le tau o galuega i le tasi. mu o le a sili atu i le 14 miliona yuan, o le averesi lafoga i mu o le a oʻo atu i le 600000 yuan, ma o le tau o galuega a tagata taʻitasi o le a oʻo atu i le 10 miliona yuan.

2. Fengkai compressor & vaega ta'avale galuega faatino

Today, hailing will accept the review of these projects5
Today, hailing will accept the review of these projects6

Fengkai compressor & vaega o taavale gaosiga galuega faatino, faatasi ai ma se tupe teufaafaigaluega atoa o US $30 miliona, e aofia ai se vaega o le 42 Mu ma se nofoaga faufale o 18800 sikuea mita.O le a fausia se aʻoaʻoga gaosiga atamai e tuʻufaʻatasia ai le gaosiga o le NC, faʻapipiʻiina otometi ma le laʻuina ma le suʻeina i luga ole laiga;Le poloketi faʻafeiloaʻi Siamani Zeiss tolu meafaigaluega faamaopoopo, Iapani Sanfeng profilometer ma isi meafaigaluega suʻesuʻe saʻo e fausia se nofoaga muamua-vasega suʻega saʻo ma oloa fou R & D nofoaga autu i le itumalo.

Today, hailing will accept the review of these projects7

A maeʻa le poloketi ma faʻatinoina, o le ai ai se galuega faʻaletausaga o le 20 miliona crankshafts ma le 15 miliona poloka cylinder, faʻatau oloa o le 1 piliona yuan, totogi lafoga o 26 miliona yuan ma lafoga averesi i mu o 610000 yuan.

3. Yunyong fa'aeletonika alamanuia fa'amatalaga fa'amatalaga oloa poloketi

Today, hailing will accept the review of these projects8
Today, hailing will accept the review of these projects9

Yunyong fa'aeletonika alamanuia fa'amatalaga saogalemu poloketi o se isi filifiliga taua tele ina ua uma Jiangsu YUNYONG Electronic Technology Co., Ltd. na lisiina ma fa'aputu tupe.Faʻatasi ai ma se tupe faʻaalu atoa o le 300 miliona yuan, o le poloketi o le a fausia ai le ono atoatoa otometi laina gaosiga SMT, iloa atoatoa le vaaiga o le faʻaogaina o le "5g + AGV" faʻatautaia robot, fausia se mea faʻapitoa fesoʻotaʻiga atamai falegaosimea ma fale gaosi oloa Initoneti benchmark, ma fausia se taʻitaʻia faʻavae gaosiga atamai i Saina.

Today, hailing will accept the review of these projects10

A maeʻa le poloketi ma faʻatinoina, o le tausaga faʻaletausaga o oloa faʻamatalaga faʻamatalaga tau pisinisi o le a 1 miliona iunite (seti), o le faʻatauga o le pili o le a 600 miliona yuan, o le lafoga o le a 40 miliona yuan, ma le averesi lafoga i mu. e oʻo atu i le 730000 yuan.

4. Zhongjun World City Project

Today, hailing will accept the review of these projects11
Today, hailing will accept the review of these projects12

Taizhou Zhongjun le lalolagi aai o le uluai pisinisi pisinisi a Zhongjun vaega i Jiangsu ma le tele pisinisi pisinisi i Taizhou i le taimi nei.O le poloketi e aofia ai se vaega o 71000 sikuea mita, faʻatasi ai ma se tupe faʻaalu atoa o 2 piliona yuan ma se nofoaga faufale o 196000 sikuea mita.I le taimi nei, 177 ituaiga ua faʻamautu, o le pisinisi faʻapisinisi ma le numera tele o faʻatau oloa muamua ma le faʻavasegaina lautele i Taizhou.O le poloketi ua faʻaopoopoina le sili atu i le 1500 galuega, faʻatumuina le avanoa o faʻalavelave faʻapisinisi tetele i sasaʻe o le taulaga autu, ma faʻavaveina le saoasaoa o atinaʻe faʻapisinisi ma taulaga i sasaʻe o Taizhou.

Today, hailing will accept the review of these projects13

A maeʻa le tatalaina aloaia i le aso 24 o lenei masina, o le ai ai le 500000 pasese i aso e tolu ma o le aofaʻi o faʻatauga o le a sili atu i le 30 miliona yuan;O loʻo faʻatatauina o le pasese i aso taʻitasi o le a sili atu i le 50000 tagata taimi, o le faʻatauga o le tausaga muamua o le faʻagaioiga o le a 600 miliona yuan, ma o le totogiina o lafoga faʻaletausaga o le a oʻo atu i le 50 miliona yuan.

Sa savali atu Zhu Lifan i totonu o le faleoloa ma faalogologo i le folasaga talafeagai.Na ia faailoa mai e tatau ona tatou taulaʻi i le faʻatulagaina o le nofoaga autu o le taulaga, faʻaleleia atili galuega i le taulaga, faʻaleleia le gafatia o le taulaga, faatosina mai le tele o tupulaga talavou i le Hailing mo pisinisi ma atinaʻe, ma avea le taulaga sili atu faavaomalo ma talavou;E tatau ona tatou faʻalauiloa atili mea taua e tuʻuina atu i tagatanuu le tele o nofoaga mo tafaoga ma faʻafiafiaga;E tatau ona tatou faia taumafaiga uma e faia se galuega lelei i le faʻamaʻi faʻamaʻi puipuia ma le pulea, faʻatinoina le matafaioi autu o pisinisi, taʻitaʻia tagatanuu e usitaʻia tulafono ma le faʻamaoni, ma puipuia faʻatasi se siosiomaga saogalemu ma mautu.


Taimi meli: Mati-22-2022